Murut Olari – Päiväkoti Olarin keskustassa

Unelmien pieni päiväkoti Olarissa

Tervetuloa rakentamaan Murujen kanssa toiveittesi päiväkoti Olariin! Perustamme aivan uuden päiväkodin Kuitinmäen ostoskeskuksen yläkertaan, rauhallisen sisäpihan suojiin. Päiväkodissa tulee toimimaan kolme lapsiryhmää; alle 3-vuotiaiden, 3-5 vuotiaiden, sekä sisarusryhmä. Suunnitteilla on myös oma esiopetusryhmä.

Murut Olarissa työskentelee todellinen varhaiskasvattajien unelmatiimi! Tutustu heihin täällä. Päiväkotiin remontoidaan perusteellisesti kauniit ja toiminnalliset tilat juuri lapsia varten. Mukana tilojen suunnittelussa on Suomen johtava päiväkotien ja koulujen kalustaja, ja suorastaan pursuamme ideoita siitä, miten lapsille saadaan paras, moderneja oppimistarpeita palveleva ympäristö. Haluamme myös kuulla tulevilta asiakkailtamme, minkälainen olisi täydellinen päiväkoti, joten nyt on oiva hetki olla yhteydessä ja kertoa toiveet.

Olemme todella innoissamme, että saamme rakentaa alueelle unelmien päiväkodin; pienen ja kodinomaisen, laadukkaan ja viihtyisän paikan, jossa kaikilla on hyvä olla.

Päiväkodin laadukas toiminta

Tietyistä asioista emme tingi. Unelmien päiväkoti rakentuu vahvalle kivijalalle, joka muodostuu seuraavista tekijöistä:

• Pedagogisesti erittäin laadukas varhaiskasvatus ja lasten yksilöllinen huomioiminen
  • Koko perheen asiakaskokemus ja läheinen yhteistyö perheiden kanssa
  • Osaava, onnellinen ja hyvinvoiva henkilöstö

Olemme Espoon palvelusetelipäiväkoti

Päiväkotimme aloittaa toimintansa elokuun 2021 alussa. Toimimme Espoon kaupungin palvelusetelipäiväkotina, joten asiakasmaksukin on lähellä kunnan tasoa.

Kannattaa toimia jo nyt, ja varmistaa lapsellesi varhaiskasvatuspaikka tulevaksi syksyksi. Saat vahvistuksen samantien, ja vältät myöhemmin keväällä odottelun.

Käytännön asioita

Lue aukioloajoistamme, hintatiedoista sekä muista käytännön asioista

Tutustu henkilöstöömme

Ole meidän Muru!

Varaa paikkasi ottamalla yhteyttä info@paivakotimurut.fi tai 050 523 0150.