Päiväkoti Murut Espoon Haukilahdessa

”Helmi päiväkotien joukossa”

Päiväkoti Murut on kodinomainen päiväkoti Haukilahdessa, josta lapsi saa parhaat eväät tulevalle koulutielle ja elämään. Meille on tärkeää laadukas varhaiskasvatus, rikas ja monipuolinen toiminta, ulkoilu ja retkeily. Päiväkotimme on henkilöstöllemme sydämen asia.

Toimimme Ahti Business Parkin yhteydessä uusissa, vuonna 2019 täysin päiväkotia varten remontoiduissa tiloissa. Muruissa toimii kaksi lapsiryhmää; alle 3-vuotiaat Kullanmurut ja 3-5 -vuotiaat Kultakimpaleet.


Muruissa toimii kuusi varhaiskasvattajaa, sekä päiväkotiapulainen. Ainutlaatuista on, että Muruilla on oma varhaiskasvatuksen erityisopettaja, jonka ansiosta kaikki murujen lapset saavat yksilöllisen, vahvan tuen oppimispolulleen. Lue lisää Murujen aikuisista.

Muruissa lapset kokevat monipuolisia elämyksiä. Panostamme ulkoiluun ja liikkumiseen, ja apunamme siinä toimivat Muksubussit sekä monipuolinen, toiminnallinen ulkoilusuunnitelma.

Toinen meille tärkeä asia on ruokakasvatus, sekä maukas ja ravitseva ruoka. Murujen lapset saavat nauttia oman keittiömme ruoista. Murut Omenassa Matinkylässä työskentelevät Minna ja Nadja valmistavat murujen ruoat päivittäin tuoreista raaka-aineista myös Haukilahden päiväkotiimme. Perheet saavat ostaa Päiväkoti Muruista luomupainotteista ruokaa kotiin Catering Ganachelta. Ihana helpotus arkeen!


Tule mukaan Muruihin!

Kannattaa olla yhteydessä vaikka todella hyvissäkin ajoin, sillä Murujen paikat täyttyvät nopeasti. Lapsiryhmiin vapautuu kuitenkin tilaa aina myös vuoden varrella, joten tiedustele rohkeasti paikkaa! info@paivakotimurut.fi

Päiväkoti Murujen tarina
Päiväkoti Murujen tarina

Murut syntyi, kun toiminnan ihmiset olivat sydämen asialla. Haukilahdessa toimiva yksikkömme rakennettiin rakkautta ja voimia säästelemättä.

Yhteystiedot ja käytännön asioita
Yhteystiedot ja käytännön asioita

Aukioloajat, hintatiedot ym.

Murujen arki
Murujen arki

Täältä löytyy murujen päivärytmi, sekä viikon tyypillinen toimintasuunnitelma.