Murujen aikuiset

Muruissa työskentelee varhaiskasvatuksen parhaat ammattilaiset.
Päiväkoti Muruissa Haukilahdessa työskentelee kuusi omistautunutta ja osaavaa varhaiskasvattajaa sekä päiväkotiapulainen.

Yksikön varajohtajana toimii vahva osaaja Mona Harki, ja tiimiä tukee ja johtaa päiväkodinjohtaja ja varhaiskasvatuksen opettaja Maarit Jaakkola, jolla on tehtävästä 20 vuoden kokemus. Turvallisuus, laatu, lasten paras ja tiimin hyvinvointi ovat johtamisen avainarvoja.

Tiimiin kuuluvat lisäksi Terhi, Minna, Saana, Laura, Nea ja Janeli. Murujen varhaiskasvattajat ovat kokeneita ammattilaisia, jotka kohtaavat lapset kiireettä ja lapsen tasolla. Tältä innostuneelta ja osaavalta tiimiltä löytyy aina lapselle lämmin syli. Toiminnan pedagoginen sisältö on huippuluokkaa.

Muruissa työskentelee vakituisesti myös varhaiskasvatuksen erityisopettaja Minna. Oma VEO tuo koko päiväkotiyhteisölle valtavasti lisäarvoa ja on hyvin ainutlaatuinen asia. Erityisopettaja pystyy tukemaan kaikkien lasten oppimista kohdennetusti ja havaitsemaan vielä tarkemmin asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Varhaiskasvatustiimin yhteinen työkalupakki laajenee ja koko päiväkoti hyötyy.

Laura, Terhi, Saana, Mona, Maarit, Minna ja Janeli