Murut Omena – Päiväkoti Matinkylässä

Keidas Ison Omenan kainalossa

Espoon Matinkylässä sijaitseva päiväkoti Murut Omena on todellinen helmi; pieni ja kodinomainen päiväkoti, joka tarjoaa lapsille laadukasta varhaiskasvatusta ja perheille kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen. Murut Omena on kiireetön, lämmin ja hyväntuulinen. Se sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, vain muutama sata metriä Iso Omenalta ja metrolta, mutta silti sisäpihan rauhassa kerrostalon kivijalassa. Päiväkodin ruoka valmistetaan päivittäin omassa keittiössä tuoreista raaka-aineista – tämä on ainutlaatuinen lisäarvo.

Pieni yksityinen päiväkoti Matinkylässä

Murut Omena on Espoon kaupungin palvelusetelipäiväkoti. Päiväkodissamme toimii kolme ryhmää; alle ja yli 3-vuotiaiden ryhmät, sekä sisarusryhmä. Sisarusryhmässä on kaikenikäisiä lapsia, ja saman perheen lapset jakavat arjen yhdessä, ja ovat toistensa kavereina ja tukena. Kodinomaisuus ja lapsilähtöisyys on meille Muruissa tärkeää. Erilaiset ryhmät tarjoavat erilaisille lapsille juuri heille sopivan ympäristön.

Päiväkodin tilat ovat väljät ja kodinomaiset. Päiväkodissa on oma jumppasali ja aidattu piha. Lähiympäristöstä löytyy paljon puistoja ja retkikohteita, jotka ovat ahkerassa käytössä.

Tule mukaan Muruihin!

Tiedustele paikkaa ottamalla yhteyttä info@paivakotimurut.fi tai 050 523 0150.

Murut Omenan tarina
Murut Omenan tarina

Yhteistyöllä rakennettiin iloinen Murut Omena. Tekemisen meininki ja hyväntuulinen ratkaisukeskeisyys ovat siivittäneet Murut Omenan alkutaivalta.

Käytännön asioita
Käytännön asioita

Lue täältä Murut Omenan aukioloajoista, hintatiedoista ym.

Murut Omenassa työskentelee ihania varhaiskasvattajia, jotka ovat muodostuneet lapsillemme todella tärkeiksi aikuisiksi. Päiväkodin sijainti on loistava. Arkemme on helppoa, kun lapset saa vietyä kätevästi työmatkalla hoitoon ja kotimatkalla asiat hoituvat kätevästi Iso Omenassa.