Perheille

Päiväkoti tarjoaa perheille apua arkeen monin erilaisin keinoin.

Sovellus helpottaa kommunikointiamme ja tuo varhaiskasvatuksen lähelle muitakin perheenjäseniä

Ymmärrämme, että työn ja perhe-elämän yhdistäminen on monesti todella vaikeaa. Helpottaaksemme arjen logistiikkaa, muistamista ja hässäkkää, käytämme Muruissa Kindiedays-sovellusta. Sen avulla perheet pääsevät osaksi lapsensa varhaiskasvatusta, pitävät yhteyttä päiväkotiin ja osallistuvat lapsen tärkeisiin hetkiin. Toiminnallisuuksiin kuuluu muun muassa reaaliaikainen läsnäolon seuranta, päiväkodin tapahtumien kutsut (ja linkkaus omaan kalenteriin), lasten arjen ja oppimisen taltiointi kuvin ja tekstein (pedagoginen dokumentointi), lapsen tietojen hallinta ym. Sovelluksella voimme myös todentaa varhaiskasvatuksen laadun ja tavoitteisiin pääsyn. Palvelu on asiakkaillemme maksuton.

Perheet saavat viettää aikaa yhdessä

Perheenjäsenet ovat tärkeitä ja lapset nauttivat esitellessään heille päiväkotielämäänsä. Murut kutsuvat kaikki perheet kuukausittain perheaamiaiselle, joka on mahtava tilaisuus tutustua toisiin vanhempiin, lapsiin ja Murujen aikuisiin. Myös isovanhemmat ovat tervetulleita ja heillekin järjestetään erityisiä aamiaisia.

Järjestämme myös yhteisiä juhlia, erilaisia tapahtumia ja yhdessä tekemistä.

Meillä ei ole koskaan liian kiire vaihtaaksemme kuulumisia vanhempien kanssa ja kuulemme mielellämme arjestanne.

Ihanaa ruokaa perheiden arkeen ja juhlaan

Asiakkaillamme on mahdollisuus helpottaa perheen ruokahuoltoa Murujen ja Catering Ganachen tarjoaman lisäpalvelun myötä. Perheet voivat ostaa Ganachen valmistamia herkullisia, alusta asti itse tehtyjä kotiruokia myös omaan kotiin. Ruoka pakataan kierrätettäviin astioihin ja sen saa mukaansa, kun lapsi iltapäivällä haetaan päiväkodilta. Samana päivänä valmistettua ruokaa tarjotaan neljän annoksen paketteina (eli 4,8 tai 12 jne annosta). Kannattaa esimerkiksi pakastaa ylimääräiset kotona pienempinä annoksina.

Muruista saa mukaan myös esimerkiksi samana päivänä Ganachen uunissa leivottua suussasulavaa ja lisäaineetonta leipää tai kakkutarjoilut juhlahetkiin. Ganachen laadukkaat leivonnaiset, kakut ja muut herkut saa tilattua ja noudettua kätevästi Muruista lasten viennin tai haun yhteydessä.

Nämä palvelut tarjotaan lisämaksusta.

Ravintola Haukisali toimii oven avauksen päässä Muruista. Päivän logistisia kysymyksiä voi helpottaa tieto siitä, että kahvila/ravintola toimii rauhallisena paikkana hoitaa päivän ensimmäiset tai viimeiset työt vaikka ruuhkan hälvenemistä odotellessa. Kahvila avaa ovensa jo 7:45. Myös neuvotteluhuoneita on saatavilla, jos esimerkiksi aamun ensimmäinen palaveri on kovin aikainen.