Käytännön asioita, Päiväkoti Murut Olari

Aukioloajat ja Yhteystiedot

Päiväkotimme sijaitsee Olarissa, Kuitinmäen ostoskeskuksen yläkerrassa rauhallisen sisäpihan suojassa. Käyntisoitteemme on Maapallonkuja 2, 02230 Espoo. (Postiosoitteemme toistaiseksi Ahventie 4, 02170 Espoo)
Sisäänkäynti päiväkotiin on sisäpihan puolelta yläkannelta.

Murut Olarin suunniteltu aukioloaika on arkisin 7.15 – 17.15.

Olemme Espoon kaupungin palvelusetelipäiväkoti. Palvelemme perheitä sekä Espoosta että ympäryskunnista.

Yhteydenotot ja paikkatiedustelut:
Maarit Jaakkola, Päiväkoti Murujen varhaiskasvatuksesta vastaava johtaja
maarit.jaakkola (at) paivakotimurut.fi, 050 523 0150

Varhaiskasvatusryhmät

Hippuset, alle 3-vuotiaiden ryhmä, 045 783 42 570
Muruset, 3-5 -vuotiaiden ryhmä, 045 783 38 246


Hakeminen päiväkotiin

Murut Olari on Espoon kaupungin palvelusetelipäiväkoti, joten meille haetaan Espoon palveluohjauksen kautta. Lähetä myös meille sähköpostia osoitteeseen info (at) paivakotimurut.fi tai soita 050 523 0150. Vahvistamme hoitopaikan saatavuuden teille mahdollisimman nopeasti.

Kutsumme teidät mielellämme tutustumiskäynnille, jonka voitte sopia Maarit Jaakkolan (maarit.jaakkola (at) paivakotimurut.fi, 050 523 0150) kanssa.

Tutustumiskäynnillä voidaan jo laatia hoitosopimus, mutta tarvittaessa asia hoituu myös puhelimitse / sähköpostitse. Maksamalla 100e ilmoittautumismaksun, varmistatte hoitopaikan vastaanoton. Ilmoittautumismaksun tarkoitus on varmistaa, että halukkaat varmasti pääsevät mukaan. Varausmaksua ei palauteta.

Voitte olla yhteydessä meihin jo todella hyvissä ajoin – jopa vuoden etukäteen, sillä päiväkotimme on suosittu. On aina parempi, mitä aikaisemmin tiedämme tulevasta hoidon tarpeesta ja pyrimme järjestämään asiat siten, että halukkaat pääsevät mukaan. Lapsiryhmistä vapautuu paikkoja myös toimikauden aikana, joten kysy rohkeasti mahdollisuuksia!


Asiakasmaksut

Olemme Espoon kaupungin palvelusetelipäiväkoti, joten asiakasmaksumme perheelle määräytyy samoin perustein kuin kunnallisessa päiväkodissa. Lisäksi kuukausimaksuumme kuuluu 50 €/kk hintakatto palvelusetelimallin mukaisesti.

Perheiden omavastuuosuus varhaiskasvatusmaksusta on yli ja alle 3-vuotiaalle enintään 345 e/kk.

Huomaattehan, että varhaiskasvatusmaksussa huomioidaan sisaralennus sekä maksuttoman viisivuotisvarhaiskasvatuksen kokeilu. (Esimerkiksi toisesta lapsesta varhaiskasvatusmaksumme on 165 €/kk ja kolmannesta 108 €/kk vuonna 21-22.)

Päivähoitomaksu maksetaan 12 kuukaudelta. Mikäli perhe ei ole oikeutettu palveluseteliin on hoitomaksumme sama kuin Espoon kaupungin palvelusetelin kokonaisarvo. Vanhemmat vastaavat koko hoitomaksusta, sekä palvelusetelin hakemisesta.

Ilmoittautumisen yhteydessä perimme 100 e ilmoittautumismaksun, joka toimii vakuutena paikan vastaanottamisesta ja jota ei palauteta. Ohjeet ilmoittautumismaksun maksamiseen löytyy varhaiskasvatussopimuksestamme.


Hoitopaikan irtisanominen

Päivähoitopaikka tulee irtisanoa kirjallisesti joko lähettämällä sähköpostin osoitteeseen info (at) paivakotimurut.fi tai tuomalla/lähettämällä irtisanomislomake päiväkotiin. Ilmoitattehan meille myös siinä tapauksessa, että olette jonossa ollessanne ottaneet paikan vastaan muualta.

Irtisanomisaika Muruissa on kaksi kalenterikuukautta ja sopimus päättyy aina kuukauden loppuun. Eli esimerkiksi helmikuun aikana irtisanottu sopimus päättyy 30.4. Huomioikaa myös Kelan yksityisen hoidon tuen irtisanominen.

Toimikautemme on elokuusta heinäkuun loppuun. Näin ollen laskutamme varhaiskasvatusmaksun myös heinäkuussa.


Muuta huomioitavaa

Päiväkoti on suljettu heinäkuun ajan, joulun ja uudenvuoden välisinä arkipäivinä sekä arkipyhinä. Lisäksi päiväkoti on suljettu kahtena arkipäivänä toimintavuoden aikana, toiminnan kehittämistä ja suunnittelua varten. Tiedotamme vanhempia hyvissä ajoin henkilökunnan suunnittelupäivästä syksyllä ja tyhy-päivästä keväällä, jotta vanhemmat voivat suunnitella lapsen hoidon muulla tavalla.