Tule mukaan Muruihin!

Tule meille töihin!

Etsimme Muruihin ammattitaitoisia osaajia, joille varhaiskasvatus on sydämen asia. Varhaiskasvattajan unelmien työpaikka on mielestämme sellainen, missä saat hyödyntää omia vahvuuksiasi ja keskittyä varhaiskasvatukseen sekä toimit osana hyvinvoivaa ja yhdessä viihtyvää tiimiä.

Asiakkaamme antavat meille erityistä kiitosta pedagogiikan korkeasta tasosta, jokaisen lapsen yksilöllisestä kohtaamisesta, työntekijöiden ammattitaidosta, sekä koko yhteisöstä huokuvasta hyvästä hengestä ja ilmapiiristä. Meille on tärkeintä jokaisen viihtyminen: lasten, työntekijöiden ja perheiden.

Meillä on tarjota sekä kokopäiväisiä että osa-aikaisia tehtäviä, ja lisäksi sijaisuuksia, joita voi toteuttaa esimerkiksi opiskelujen ohessa. Kysy lisää info (at) paivakotimurut.fi tai 050 523 0150.

”Henkilökunnalla on aidosti aikaa lapsille ja meille vanhemmillekin. Lapseen suhtaudutaan aina lämmöllä ja arvostavasti. Kaikki kehitysehdotukset ja toiveet otetaan vastaan. Lapsi on kehittynyt valtavasti, tulee mielellään hoitoon ja kertoilee ilolla päivästä, henkilökunnasta ja lapsista. Toiminta on monipuolista ja aina keksitään jotain uutta – tärkeitä rutiineja unohtamatta.”

Murujen asiakas

Muruissa on upeat arvot ja henkilökunta. Loistavaa varhaiskasvatusta. Kiitos, että teette niin upeaa työtä meidän aarteiden kanssa!

Murujen asiakas

”Työpaikka on viihtyisä ja latautunut positiivisella energialla ja meistä työntekijöistä välitetään ja huolehditaan!”

Murujen varhaiskasvattaja

”Olen työntekijänä nauttinut mahtavista kollegoista ja siitä, kuinka iloinen, rento, toista tukeva ja arvostava, keskusteleva, kuunteleva ja humoristinen ilmapiiri meillä on!”

Murujen varhaiskasvattaja


Lue lisää asiakkaittemme kokemuksista täältä.