Tule mukaan Muruihin!

Olisipa hienoa saada sinut mukaan Muruihin!

Maltamme tuskin odottaa, että tutustumme uusiin kavereihin! Varmista lapsellesi varhaiskasvatuspaikka ottamalla yhteyttä info (at) paivakotimurut.fi tai soita 050 523 0150.

Etsimme myös ammattitaitoisia, työhönsä intohimolla suhtautuvia varhaiskasvattajia Murujen huippuosaajien joukkoon. Meillä on tarjota sekä kokopäiväisiä että osa-aikaisia positioita, ja lisäksi sijaisuuksia, joita voi toteuttaa esimerkiksi opiskelujen ohessa. Kysy lisää info (at) paivakotimurut.fi tai 050 523 0150.

“Henkilökunnalla on aidosti aikaa lapsille ja meille vanhemmillekin. Lapseen suhtaudutaan aina lämmöllä ja arvostavasti. Kaikki kehitysehdotukset ja toiveet otetaan vastaan. Lapsi on kehittynyt valtavasti, tulee mielellään hoitoon ja kertoilee ilolla päivästä, henkilökunnasta ja lapsista. Toiminta on monipuolista ja aina keksitään jotain uutta – tärkeitä rutiineja unohtamatta.”

Murujen asiakas

Muruissa on upeat arvot ja henkilökunta. Loistavaa varhaiskasvatusta. Kiitos, että teette niin upeaa työtä meidän aarteiden kanssa!

”Työpaikka on viihtyisä ja latautunut positiivisella energialla ja meistä työntekijöistä välitetään ja huolehditaan!”

Murujen varhaiskasvattaja

”Olen työntekijänä nauttinut mahtavista kollegoista ja siitä, kuinka iloinen, rento, toista tukeva ja arvostava, keskusteleva, kuunteleva ja humoristinen ilmapiiri meillä on!”

Varhaiskasvattajaksi Murut Solstuganiin?